Vores pakkesystem med Asivik Drybag

Written by Nikolaj on torsdag, 16 august 2012. Posted in Udstyr

Test og anmeldelse af Asivik Drybag

For at få plads til alt skulle vi have et specielt system. For at alt kunne være vandtæt i tilfælde af regn osv. så valgte vi pakkeposer.

Vi valgte Asivik Drybag HW 80L til store ting (heri havde hver sit tøj) og Asivik Drybag HW 40L til lidt forskellige ting. De er dejlige robuste.
Vi brugte også Asivik Drybag 15 og 20 liter til småting som jakkerne, Karlas legetøj osv. De er i forskellige farver (de to størrelser) og der er gennemsigtigt panel så man ikke altid tager den forkerte.
Se testen og anmeldelsen af poserne fra Asivik som pakkesystem.

Om skribenten

Nikolaj

Nikolaj

Nikolaj Wessel Witte er far i Globetrotterfamilien.

Nikolaj var på første rejse på cykel i Sverige, så skiferie i Juguslavien. Men føreste gang uden forældre var til Tunesien med skolen itre uger - fantastisk eventyr.

Første rejse helt på egen hånd var til Thailand med en god ven. Af Nikolajs største rejser er to gange næsten et år rundt i primært Asien - først helt alene og anden gang med Pernille.

Professionelt har Nikolaj holdt over 750 foredrag, været rejsevært på DK4, været chefredaktør på Adventure World / Opdag Verden, skrevet masser af rejseartikler, væres rejseekspert på DR (Magasinet Penge), været fast rejsefortæller i radioen på P4 og blevet interviewet til diverse magasiner og aviser.

Tak for

Tak til

 • Tidsel slynger

  Tidsel slynger

 • MyPlanet

  MyPlanet

 • ABcamping

  ABcamping

 • Spejdersport

  Spejdersport

Kommentarer til Globetrotterfamiliens blog

Hold da helt op en vild drøm - sejt at I tør drømme så stort. Respekt.

Jens Jens 09. februar, 2017 |

Tak :-) Og vi stresser bare derudaf, men snart er alt pakket og så falder der ro på :-) - Puha.

Nikolaj Wessel Witte Nikolaj Wessel Witte 14. maj, 2015 |

Jeg laver også lister. Jeg bruger dem også sjældent når de lavet, for så sidder de tanker man havde da man lavede listen jo i...

Mette Sørensen Mette Sørensen 14. maj, 2015 |

Karla elskede af køre i hestevogn, hun synes det var sjovt at se en kamel - og aberne og slangerne på makedspladsen. Hun nød også...

Nikolaj Wessel Witte Nikolaj Wessel Witte 05. april, 2015 |

Jeg har selv overvejet Marrakesh med familien. Det lyder som om du kan anbefale byen og landet. Hvis du skal sige bare et par ting som...

Anders Anders 05. april, 2015 |