Vores pakkesystem med Asivik Drybag

Written by Nikolaj on torsdag, 16 august 2012. Posted in Udstyr

Test og anmeldelse af Asivik Drybag

For at få plads til alt skulle vi have et specielt system. For at alt kunne være vandtæt i tilfælde af regn osv. så valgte vi pakkeposer.

Vi valgte Asivik Drybag HW 80L til store ting (heri havde hver sit tøj) og Asivik Drybag HW 40L til lidt forskellige ting. De er dejlige robuste.
Vi brugte også Asivik Drybag 15 og 20 liter til småting som jakkerne, Karlas legetøj osv. De er i forskellige farver (de to størrelser) og der er gennemsigtigt panel så man ikke altid tager den forkerte.
Se testen og anmeldelsen af poserne fra Asivik som pakkesystem.

Om skribenten

Nikolaj

Nikolaj

Nikolaj Wessel Witte er far i Globetrotterfamilien.

Nikolaj var på første rejse på cykel i Sverige, så skiferie i Juguslavien. Men føreste gang uden forældre var til Tunesien med skolen itre uger - fantastisk eventyr.

Første rejse helt på egen hånd var til Thailand med en god ven. Af Nikolajs største rejser er to gange næsten et år rundt i primært Asien - først helt alene og anden gang med Pernille.

Professionelt har Nikolaj holdt over 750 foredrag, været rejsevært på DK4, været chefredaktør på Adventure World / Opdag Verden, skrevet masser af rejseartikler, væres rejseekspert på DR (Magasinet Penge), været fast rejsefortæller i radioen på P4 og blevet interviewet til diverse magasiner og aviser.

Tak for

Tak til