Test og anmeldelse af Fjällräven Vidda Pro bukser

on mandag, 04 maj 2015. Posted in Udstyr

Et par lækre bukser til vandring og rejse

Test og anmeldelse af Fjällräven Vidda Pro bukser

Lad mig bare springe ud i det. Lige det øjeblik jeg fik dem i hånden tænkte jeg ’lækkert materiale’.

Bukserne føles bare rigtig behagelige og stærke at røre ved.

Nu er de på – og der bliver de ;-) De sidder rigtig godt med en fantastisk pasform.

Fjällräven Vidda Pro bukser er vandrebukser i meget slidstærk kvalitet. De er lavet i Fjällrävens eget G-1000 som er vind- og vandtæt. De har en almindelig, eller middelhøj, talje og en meget klassisk pasform. Det er altså ikke slimfit eller andet nyt og spændende, de sidder bare rigtig godt.

Det første jeg opdagede da jeg skulle teste Fjällräven Vidda Pro bukser er deres forstærkninger på knæ og bagdel, så du kan være nede på jorden og rode rundt med bål, telt eller andet.

Noget af det jeg også faldt for er mængden af lommer. Der er hele seks lommer og de er virkelig i alle typer og størrelser.  Det er ekstra dejligt at den store lomme på højre lår er udvidet så du kan have lige lidt mere i den. Inde i lommen er der så en minilomme lige til en mobil eller GPS. Hvis du så tænker at denne lille inder-ekstra lomme passer jo nok ikke lige til din mobil – jo for den er i stræk :-). Så selv større smartphones kan fint være der og bliver derved ikke skadet af at du har noget andet i den store lomme. Smart detalje synes jeg.

På det andet ben er blandt andet en økselomme som er gennemgående med knap i begge ender – derved kan du bruge den til kniv eller andet hvis du ikke lige har en økse at slæbe på.

Nede ved fødderne, ved benafslutningerne, er der knapper så du kan tilpasse buksebenet perfekt til de støvler du har på og dermed udgå træk, myg, sne osv. Det er en fin detalje og for at den virker helt i top så er der et elastisk bånd hvorpå knapperne findes – altså lukker det helt tæt. Dette er kombineret med en krog som sikre at bukserne forbliver nede og tætlukkede også ved vandring.

En lille sidste detalje for alle os der elsker at sidde på knæ nede hos ungerne for at tænde bål eller bare for at være i højde med skovens kryb og kravl :-) Der er åbninger i den ekstra knæbeskyttelse og derind kan du putte f.eks. et opskåret liggeunderlag eller anden beskyttelse ind så passer du på dine knæ.

G-1000

G-1000

Masser af lommer

Masser af lommer

Lommen floder ud

Lommen floder ud

Praktisk!

Praktisk!

Hele front af Fjallraven Vidda Pro

Hele front af Fjallraven Vidda Pro

Bagsiden af Fjallraven Vidda Pro

Bagsiden af Fjallraven Vidda Pro

Bånd med knapper i buksebenet

Bånd med knapper i buksebenet

Krog i buksebenet

Krog i buksebenet

Brug af voks

Brug af voks

Af de praktisk ting skal siges følgende:
Køn: Herre
Beregent til: Trekking
Vægt: 585 g I størrelse 48
Materiale: G-1000
Yderstof: G-1000® Original: 65% polyester, 35% bomuld
Benafslutninger: Fixed
Knivlomme: Ja
Kortlomme: Ja
Bentype: Fuld

Tak for

Tak til