Så kom vi afsted mod nye eventyr i Harzen - Tyskland

Written by Pernille on søndag, 02 august 2015. Posted in Nordkap til Gibraltar

Første rigtige stop i Tyskland.

Så kom vi afsted mod nye eventyr i Harzen - Tyskland

Vi fik vidst alt med og vi fik endda det hele til at være der, selvom jeg sidder lidt klemt! Men afsted kom vi mod nye eventyr, første stop: Harzen.

De der sidste pakke dage inden så lang en rejse. Hvor huset endda skal lejes ud, så alt skal være nogenlunde i orden og rydeligt. De dage, dem kan jeg godt undvære!

Men afsted kom vi! Første dag skulle vi kun lige syd forgrænsen, for børnene har faktisk to oldemødre og ingen af dem har endnu set Konrad, så først var det oldemor Ritas tur og vi ville derfor ikke køre for langt. Og da vi så også skulle besøge oldemor Gudrun i Nordtyskland lagde vi vores første overnatning på en fin lille plads i Jarplund lige syd for grænsen. Vi slog kun lige campletten nødtørftigt ud og pakkede ingenting frem, for vi skulle tidligt afsted næste dag. Nemlig hen og besøge den anden oldemor.

De to dejlige besøg gennemført og vi kom afasted fra oldemor Gudrun kl 11, lidt for sent, for det var lidt for hyggeligt. Men med de notoriske motorvejskøer i Tyskland skulle vi hellere have været afsted kl 6. 

Det føltes som en meget meget lang dag og der skulle et par isbestikkelses stop til for den store og et par forvredne bryster til for den lille, ja jeg kan amme ham mens vi begge er spændt fast, men det er ikke rart i længere tid!

Men langt om længe kom vi frem og fik sat campletten op og kom i seng.

Næste dag måtte vi dog sande at de der verdenshjørner havde vendt sig rundt, så vi havde fået sat campletten op med front mod syd... Ikke smart når temperaturen når op over 30 grader! Så vi måtte lige bruge en del tid på at vende hele molevitten.

Endelig fik vi alt pakket ud, pynten hængt op og fundet ud af af at det her bliver et dejligt hjem de næste tre måneder!

Om skribenten

Pernille

Pernille

Pernille Wessel Witte er mor i Globetrotterfamilien, født 1978.

Pernille har rejst først med forældre på charter og siden på egen hånd med Nikolaj. Pernilles første rejseoplevelse på helt egen ben var som udvekslingsstuderende i Australien. Pernille startede sit globetrotterliv med Den Transsibiriske Jernbane og cykling ned gennem Kina.

Af de længste rejser Pernille har været på er et år i Asien og to gange tre måneder i Europa noget særligt.

Pernille har også arbejdet i Hanoi for CARE med undersøgelser af kvinders vilkår hos bjergstammerne i Nordvietnam.

Professionelt har pernille stået bag kameraret i Globetrotterfamilien i over 10 år og arbejdet intensivt med både billeder og film.