Pakkestress - stress over at pakke inden rejsen

Written by Pernille on torsdag, 30 juli 2015. Posted in Nordkap til Gibraltar

Jo det er en ting!

Pakkestress - stress over at pakke inden rejsen

Vi er skidegode til at rejse, seriøst. Men at pakke, for pokker vi er ringe til det!

Det er ren stress, så vi er trætte og korte fra hovedet og børnene bliver mærkelige (står nu for femte gang på en time og prøver at putte Konrad). 

 

Karla blev heldigvis slæbt i tivoli med farmor, så vi ikke kørte hinanden helt fra hinanden.

Huset har været kaos i en uge eller mere, nu vil vi bare gerne afsted! Nu! Men det er først i morgen, åh det bliver godt! 

Jeg tager mig lige en slapper nu, på sofaen sammen med søde Karla, for Konrad gik endelig omkuld, med nussekaninen ved kinden og suttekluden over hovedet. De er sgu meget søde og finder sig i meget fra deres rejsegale forældre!

Camp-letten er ved at være pakket, der kan være dejligt meget luksus med. Kasserne med tøj står klar til at kaste ovenpå. Så nu mangler der mest lige at blive gjort det rent vi nu kan nå. Vi har da heldigvis både chokolade og vin klar til dem der skal flytte ind, så er der lidt at trøste sig med, for dem når de nu skal bruge de første par dage på at gøre rent...

Det er godt nok lige ved at være nu!

Om skribenten

Pernille

Pernille

Pernille Wessel Witte er mor i Globetrotterfamilien, født 1978.

Pernille har rejst først med forældre på charter og siden på egen hånd med Nikolaj. Pernilles første rejseoplevelse på helt egen ben var som udvekslingsstuderende i Australien. Pernille startede sit globetrotterliv med Den Transsibiriske Jernbane og cykling ned gennem Kina.

Af de længste rejser Pernille har været på er et år i Asien og to gange tre måneder i Europa noget særligt.

Pernille har også arbejdet i Hanoi for CARE med undersøgelser af kvinders vilkår hos bjergstammerne i Nordvietnam.

Professionelt har pernille stået bag kameraret i Globetrotterfamilien i over 10 år og arbejdet intensivt med både billeder og film.