Lidt en ilddåb udi det med at rejse med to børn

on torsdag, 20 august 2015. Posted in Nordkap til Gibraltar

Nu er vi endelig ved at lande, bare lidt!

Lidt en ilddåb udi det med at rejse med to børn

Vi ville gerne have skrevet mange flere opdateringer med alle vores oplevelser, men rejse livet med to børn kom lige i vejen!

Damn vi har haft lidt ilddåb udi det at rejse med to børn 

Først var der hedebølge... Hvor Konrad oveni lige skulle få tænder, være i tigerspring... Og generelt være i en faaaase... Damn jeg sad oppe med ham to hele nætter shit jeg var træt til sidst... Vi måtte flygte på hotel med air con!

Da vi så vovede os ud på camping igen, begyndte det at regne og regne og regne... Nu har vi endelig lidt godt vejr.

Ej jow det har været hårdt og der har været tidspunkter hvor jeg har tænkt... Nu vil jeg HJEM, men faktisk har vi også haft rene lykkestunder og fede oplevelser.

Ligenu bor vi på en campingplads på en bondegård. Så hyggeligt med alle dyrerne! I dag var vi endda så meget ovenpå at vi var inde og se Luzern her i Schweiz, en fantastisk hyggelig by.

Inden denne campingplads var vi i Liechtenstein og var heldige nok til at ramle ind i deres nationaldag ,så vi så selveste fyrsten, hele familien og regeringen med. Og fik lov at komme ind i slotsgården som er lukket for offentligheden 364 dage om året!

Inden det skulle vi lige igennem at det ene dæk på bilen sprang og vi var nød til at få fire nye... Ham der havde efterset bilen for et halvt år siden syntes ikke der var noget galt med de dæk... Og vi er ikke bil tekniske nok til at vide noget... Men så fik vi da prøvet at sidde ovenpå en bugseringsbilen. Inde i egen bil... Meget meget mærkeligt! (Ja vi er sikret i hovede og numse med kasko og sos og alt det der).

Vi fik desværre ikke set så meget af romantische straße som jeg gerne havde villet, den der hedebølge slog os godt nok ud! Men N og jeg har aftalt at vi sparer sammen til at tage den som kæreste tur, når børnene kan undvære os i længere tid (dvs nok om ca 15 år eller sådan noget).

Om et par dage tager vi en smule videre her i Schweiz, lidt tættere på bjergene, vi skal op og vandre! Men også tættere på et stort legeland, for Karla har fødselsdag om kort tid og det skal fejres! I dag i Luzern havde Nikolaj fundet en legetøjsforretning, på nettet, i forvejen. Det var simpelthen den skønneste legetøjsforretning vi nogensinde har været i! Fede ting fra top til bund! Vi fandt (lidt for mange) gode ting til Karla: pirat udstyr og lægegrej, klistermærke bøger og et glas med vand i, et udendørs bowlingsæt og et par biler. Alle ting som vi havde kigget efter hun var ret vild med... Og så gik Nikolaj rundt og samlede dem ind, mens jeg distraherede hende, så ekspedienten kunne pakke hele molevitten ind. Åh hun kommer til at få en skøn dag, selvom vi ikke er hjemme ved hele familien.

Nu vil jeg ligge mig til at sove i min lidt for hårde seng, ved siden af min stadig ret tigerspringende lille dreng og se om jeg kan få lov at sove bare lidt mere. Og glæde mig til imorgen, hvor der igen skulle være godt vejr, og vi skal klappe geder,heste, grise, køer og kaniner, gå en lille tur blandt alpehytter og bare nyde livet!