Juha vi skal rejse langs Norges kyst

Written by Pernille on torsdag, 07 maj 2015. Posted in Nordkap til Gibraltar, Rejser generelt

Jeg glæder mig usandsynligt meget!!

Juha vi skal rejse langs Norges kyst

Så gik det sgu igennem og vi skal på en tur jeg har drømt om i mange år, faktisk lige siden jeg hørte om den første gang! Hurtigruten ned langs Norges kyst!

Jeg glæder mig usandsynligt meget!!

Men går selvfølgelig også en smule i panik ;) For første gang skal vi rejse med to børn og den ene endda en lille bitte baby. Der er både fly og tog og færger der skal passe sammen og ind i mellem skal den lille prut jo også sove… Tror vi skal være gode til at huske hinanden på at tage dyyyybe indåndinger og tælle til ti. Tror det må være bedste råd lige nu.

Og så nyde ”verdens smukkeste færgerejse” det må dog være det vigtigste!

Så må alt det udenom falde på plads lige så stille og roligt (sammen med de der dybe åndedrag og tællen til ti) Der skal jo også lige nås at lave en dvd og sammensættes et foredrag og dermed tages en lille milliard billeder.

Jeg kan allerede forestille mig at sidde og kigge ud over den norske skærgård og bare nyde. Gerne med et strikketøj og en lille sovende Konrad ved min side ÅHA håber drømmen kan lade sig gøre bare ind i mellem. Men mon ikke når vi nu har fem dage på det fine skib.
ÅHA tænk at få sine drømme opfyldt!

Om skribenten

Pernille

Pernille

Pernille Wessel Witte er mor i Globetrotterfamilien, født 1978.

Pernille har rejst først med forældre på charter og siden på egen hånd med Nikolaj. Pernilles første rejseoplevelse på helt egen ben var som udvekslingsstuderende i Australien. Pernille startede sit globetrotterliv med Den Transsibiriske Jernbane og cykling ned gennem Kina.

Af de længste rejser Pernille har været på er et år i Asien og to gange tre måneder i Europa noget særligt.

Pernille har også arbejdet i Hanoi for CARE med undersøgelser af kvinders vilkår hos bjergstammerne i Nordvietnam.

Professionelt har pernille stået bag kameraret i Globetrotterfamilien i over 10 år og arbejdet intensivt med både billeder og film.

Tak for

Tak til

 • Thule

  Thule

 • MarcoPolo

  MarcoPolo

 • TomTom

  TomTom

 • ABcamping

  ABcamping