Her er seriøst smukt i Schweiz.

on mandag, 31 august 2015. Posted in Nordkap til Gibraltar

Men der er ingen ostefondue!

Her er seriøst smukt i Schweiz.

Seriøst! I skal alle komme til Schweiz og vandre bjergene tynde, her er så gudesmukt at det gør helt ondt... Så kan vi også starte en kampagne for at få fondue og raclette indført om sommeren!

Jeg vidste godt der er smukt i alperne, jeg har været her før og set en masse. Jeg ved ikke om jeg er blevet bedre til at værdsætte skønheden i naturen, eller om de steder vi har valgt at tage hen på denne tur bare er smukkere. Jeg falder i hvert fald på halen over skønheden ligenu!

Vi er i et område mellem Spiez og Thun og har været oppe og gå ved oeschensee, en smuk smuk sø omkranset af høje bjerge med sne.

Man tager med en kabelbane op, eller flyver, så det kilder i maven, som Karla siger. Og så er man i al skønheden! Vi havde egentlig planlagt at skulle på en rigtig vandretur, så vi havde pakket en taske med en masse kiks, og brød og pålæg og naturligvis mængder af vand, for lidt varmt er der for tiden. Vi havde planlagt hvordan børnene skulle bæres og af hvem, for en tre til fire timers vandretur med en del højdemeter, kan man ikke kræve at et barn kan gå, så bæredimser på og rygsæk og vi skulle afsted...

 

Om det så var manglende søvn pga Konrad i en af de der faser, eller om jeg bare stadig ikke er kommet i noget der ligner form ovenpå voldsom bækkenløsning under graviditeten. Mine ben syrede i hvert fald så meget til efter alt for kort tid, så vi valgte at tage det fornuftige og sikre valg og droppe vandreturen. Tilsyrede ben, baby på maven og stenet sti er bare ikke en fed kombination.

Heldigvis havde vi valgt helt rigtigt ift sted, når nu det ikke skulle lykkes med vandretur. For søen oeschensee i sig selv er bare gudesmuk, med de majestætiske kæmpe bjerge med glitrende sne på toppen der spejler sig i det tyrkise vand. 

Og der var endda også køer til Konrad der har fået en seriøs kofetish. Han kravler nærmest ud af bæreselen for at komme hen til dem og bruger usandsynligt meget energi på at efterligne deres lyde. Så der var noget til alle mand!

Men nu til den mere alvorlige del... Man kan åbenbart ikke opdrive fondue og raclette i Schweiz om sommeren, der er voldsomt meget for dårligt, når jeg nu virkelig havde glædet mig til det! Det synes jeg faktisk godt vi kunne kræve blev lavet om!

Hvis ikke vejret den næste uges tid så ud til at blive noget træls tror jeg vi var blevet en uge mere for at se om vi kunne finde noget mad med smeltet ost!