Bali og Indonesien

Vurdering
5.0/5 rating 1 vote

Gudernes Ø og de kulturelle skatte.

Det er med god grund for på Bali er guderne overalt, og her lever guderne meget tættere på menneskerne end andre steder i verden.

Øen Bali ligger dybt inde i det indonesiske rige, og balineserne er hinduer. Solvarme Bali er et meget velvalgt sted til både kulturelle eventyr og paradisisk ferie. Tag med når Nikolaj Witte fortæller om overdådige kremationer, underskønne templer, enestående ceremonier og musik med teater hvor myterne kommer til live.

Paradiset Bali er selvfølgelig også strande med palmer, sand og sol hvor man dovent kan få dagene til at glide over i hinanden. Der er strande for familier, for festaber og for dem der ønsker total ro.

Dagture væk fra Bali

Vest for Bali ligger Java - verdens tættest befolkede ø - med gamle ruintempler og rygende vulkaner. Øst for Bali ligger Lombok der af mange ses som et mindre spoleret Bali, og videre mod øst ligger Komodo med de frygtede 'drager', varanerne.

Specifications

  • Hvem er foredraget for?:
    • Folk der gerne selv vil til Bali eller drømmer sig dertil
    • Alle som vil vide mere om Indonesisen og Bali
  • Pris: Efter aftale.
  • Book et foredrag: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Del og like foredraget

Tak for

Tak til